Kortens

Bank Norwegian

Bank Norwegian har ett kreditkort som heter Norwegian kreditkort.

Bank Norwegian - Norwegian kreditkort

Bank Norwegians kreditkort är ett kort utan årsavgift och det kostar dig alltså ingenting att skaffa. Det kan därför vara ett bra kort att börja med för dig som inte har haft ett kreditkort tidigare eller för dig som inte brukar använda kortet så ofta. Bank Norwegians kort kommer med alla de fördelar som kreditkort vanligen har som exempelvis försäkringar, möjlighet att samla poäng och få bonus. Om du skaffar ett kreditkort från Bank Norwegian fungerar det samtidigt som ett medlemskort och du kan även ta del av rabatter, CashPoints och bra erbjudanden. Kortet är extra bra om du reser eftersom den även kommer med en bra reseförsäkring.

5/5

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian kreditkort är ett av de populäraste korten idag. Det är ett flexibelt kort som är perfekt för dig som reser och det passar även bra för vardaglig användning. Med kortet kommer flera bra försäkringar som reseföräkring, betalskydd och självriskeliminering vid hyrbil. Med norwegians kreditkort kan du även ta del av erbjudanden, bonusar och rabatter. När du använder ditt kreditkort kan du samla cashpoints som du sedan kan använda för att exempelvis köpa flygbiljetter eller uppgradera din flygresa. Norwegians kreditkort har varken årsavgift eller uttagsavgift. 

Lär dig mer om kort hos Bank Norewgian

Bonus med bank Norwegian

En fördel som kommer med Bank Norwegians kreditkort är deras bonus och bonussystem. Varje gång du gör ett inköp med ditt kreditkort från Bank Norwegia får du 0,5 procent i CashPoint. Använder du kreditkortet vid köp av flygbiljetter hos Norwegian själva har du möjlighet att få betydligt mer CashPoint bonus. Vid köp av Norwegians flex-biljetter kan du få upp till 10 procent i bonus av det belopp som du handlat om du betalat med ditt kreditkort. Utöver det samarbetar Norwegian med olika aktörer som exempelvis hotels.com och där kan du få 5 procent i CashPoints om du handlar med ditt Norwegian kreditkort hos dem.

CashPoints med bank Norwegian

resekort är ett kreditkort som ger dig tillträde till lounge när du reser

Med Norwegian kreditkort kan du samla CashPoints och få på upp till 10% på din resa när du bokar hos Norwegian. De CashPoints som du får ihop kan du sedan tillgodogöra dig när du bokar flyg med Norwegian, har du tillräckligt många poäng kan du betala en hel resa med dina CashPoints och på så sätt resa kostnadsfritt.

Försäkring med bank Norwegian

Norwegian kreditkort kommer med ett bra försäkringsskydd för dig som användare. Du får med en bra reseförsäkring som även innehåller möjlighet till avbeställningsskydd när du använder ditt kreditkort för att köpa din resa. Det tillkommer utöver det två extra val där du kan välja att inkludera betalskydd och eliminering av självrisk vid bilhyra. 

Ingen årsavgift med bank Norwegian

bonuskort är kreditkort med bonus och cashback

Kreditkort från Bank Norwegian har ingen årsavgift utan är helt gratis för dig som användare. I kombination med att kortet är kostnadsfritt och att det även kommer många fördelar och förmåner är det ett populärt och omtyckt kort. 

Ingen uttagsavgift med bank Norwegian

Bank Norwegian kreditkort är ett kort som många väljer att ta med på resan eftersom det är ett mångsidigt kort med bra förmåner. Kortet har dessutom inte några uttagsavgifter vid uttag av kontanter utomlands eller i sverige.   

Rabatter med bank Norwegian

Med Norwegians kreditkort kan du som användare ta del av en mängd rabatter och erbjudanden. Norwegian har en Reward eShop som omkring tvåhundra butiker på nätet är ansluta till och där du kan handla till rabatterade priser. Här hittar du e handlare som Bokus till CDON där du kan få bra priser tack vare Norwegians kreditkort. När du gör dina inköp till förmånliga och rabatterade priser samlar du dessutom CashPoints under tiden, det bidrar till att du får mer poäng som du kan använda vid ett senare tillfälle när du ska boka flygbiljetter och resa med Norwegian Air. 

Bank Norwegian - Kontantlös betalning

När du genomför mindre köp med ditt kreditkort från norwegian har du möjlighet att använda kontantlös betalning, förutsatt att betalterminalen stödjer blipp funktionen som krävs. Kontantlös betalning är ett betalningssätt där du inte behöver använda kortets chip utan istället kan blippa ditt kort. Vid ett köp under 200 kronor behöver du inte heller slå in din pin kod utan kan helt enkelt bara blippa ditt kreditkort. Det går som max att handla kontaktlöst med blipp för en summa på 1500 kronor, efter det måste du godkänna köpet genom att slå in din pin kod igen. Då återaktiverar du den kontantlösa blipp funktionen och du kan därefter fortsätta blippa mindre belopp utan att använda pin koden. Den här funktioner som Norwegian kreditkort erbjuder är bra eftersom du slipper skriva in din pinkod lika ofta och på så sätt minskar risken för att din pin kod blir avslöjad.

De CashPoints som du har möjlighet att samla med ditt kreditkort hos Norwegian har ett värde som motsvarar den norska kronan, där en CashPoint hos norwegian är lika med 1 norsk krona. Norwegian har prisvärda flyg och tack vare den bra bonusen som du får med ditt kreditkort finns det goda möjligheter att samla ihop till flygbiljetter. Du kan även använda dina CashPoint för att bland annat lägga till extra bagage, ändra dina flygbiljetter eller lägga till avbeställningsskydd och så vidare inför din resa.   

Bank Norwegian - Försäkringar

Norwegian kreditkort är ett kort som kommer med flertalet försäkringar. Norwegian är i grunden är ett flygbolag och därför har deras kreditkort ett stort fokus på resande, därav erbjuder deras kort extra bra reseförsäkringar. När du betalar minst 75% av din resa med ditt Norwegian kreditkort täcks du av de försäkringar som ingår samt avbeställningsskyddet. 

Med Norwegian kreditkort och den reseförsäkring som följer med är du extra skyddad under dina resor och utlandsvistelser. I reseförsäkringen ingår flertalet saker som ökar din trygghet, du kan exempelvis få ersättning för borttappat bagage med upp till 7000 kronor eller för försenat bagage. Om du färdas med allmänt färdmedel såsom flyg, buss, tåg, båt eller buss och det är förseningar i mer än 4 timmar kan du en ersättning på 500 kronor. Blir din transport ännu mer försenad och du får vänta i 24 timmar eller mer betalas ett maxbelopp ut på 1500 kronor. Utöver den här typen av försäkringsförmåner ingår även en olycksfallsförsäkring som skyddar dig och täcker kostnader upp till 1 000 000 kronor. Självrisk är också något som finns att få med Norwegian kreditkort och som täcker upp för självrisken vid händelser i hemmet, personbilen eller hyrbilen på resan.

Extra skydd vid hyrbil med Bank Norwegian

När du hyr bil vare sig det är utomlands eller i Sverige kan du i samband med att du hyr bilen teckna en försäkring hos biluthyraren som skyddar dig ifall någonting skulle hända med bilen under hyresperioden. Det som är kvarvarande och som försäkringen hos biluthyraren vanligtvis inte täcker är självrisken. Alltså en kostnad som du ändå måste betala ifall det händer någonting med bilen. I vissa fall kan du betala biluthyraren för att slippa betala självrisk men det brukar ofta vara dyrt. Norwegians kreditkort har en egen försäkring som du kan teckna mot en mindre årlig kostnad som som står för din självrisk om något oförutsägbart skulle inträffa när du hyr bil. Det är en bra försäkring att teckna för dig som gärna och ofta använder dig av hyrbil. 

Hos Norwegian kan du teckna ett betalskydd, det är en försäkring som skyddar dig och din ekonomi om din inkomst plötsligt skulle förändras. Handlar du på kredit och har pengar att betala tillbaka som du på grund av oförutsägbara omständigheter inte kan återbetala kan Norwegian kreditskydd gå in och hjälpa till. Med  Norwegian kreditskydd kan du få ersättning på upp till 7000 kronor i månaden under en period om 6 månader.

Skaffa Bank Norwegian kreditkort

 För att få Bank Norwegian Kreditkort behöver du vara: 

resekort är ett kreditkort som ger dig tillträde till lounge när du reser

Kredit med Bank Norwegian

Bank Norwegians kreditkort erbjuder möjligheten att handla på kredit. Den högsta kredit som går att få med Norwegians kreditkort är på upp till 100 000 kronor. Beroende på dina ekonomiska förutsättningar kan maxbeloppet för vad just du får för kreditlimit variera. När du handlar på kredit samlas alla inköp som du gör med ditt kreditkort på en faktura som sedan skickas ut till dig i slutet av månaden. Du kan välja att betala allting på en gång eller att dela upp din betalning. Väljer du att dela upp betalningen tillkommer ränta på det belopp som återstår. Har du en kredit som du vill delbetala måste du betala tillbaka minst 3% av den summa som du lånat varje månad, det är ett villkor som är vanligt förekommande för kreditkort. Betalar du tillbaka hela summan under den räntefria perioden kostar det dig ingenting extra att handla på kredit.

Ränta med Bank Norwegian

När du handlar med ditt kreditkort hos Norwegian har du en räntefri period, det innebär att det inte kostar dig någonting att handla på kredit under den tiden. Det skulle kunna jämföras med att du har ett lån utan ränta under den räntefria perioden. Den räntefria perioden för norwegian kreditkort är 45 dagar, efter det utgår en ränta om 19.99%. Den effektiva räntan som innefattar alla inräknade kostnader för krediten är totalt på 21.93 %.    

kreditkort finns för olika tillfällen

Bank Norwegian - Avgifter

Bank Norwegian kreditkort har en stor fördel i jämförelse med flertalet konkurrenter. Kreditkortet har inte någon årsavgift och är alltså helt kostnadsfritt att inneha, förutsatt att du inte lägger till några extra tillägg som är utöver kortets standard utförandet. Det innebär att om du använder kreditkortet och betalar tillbaka under den räntefria perioden har du ett kort med många förmåner som inte kostar dig någonting. Att använda autogiro eller få en E-faktura när det är dags att betala i slutet av månaden är helt kostnadsfritt men vill du ha en pappersfaktura hemskickad tillkommer en kostnad på 40 kr per faktura.  

Valutapåslag för Bank Norwegian

Valutapåslag är en avgift som läggs på när du handlar i en annan valuta än din egen. Bank Norwegians kreditkort är ett kort som är fördelaktigt att ha med på resan eftersom kreditkortet kommer med bra försäkringar och andra förmåner som är gynnsamt för den som reser. Norwegians kreditkort är till stor del ett avgiftsfritt kort utan årsavgift och som inte kostar något att använda under kortets räntefria period. Men en avgift som kreditkortet har är ett valutapåslag på 1,75% vid köp i annan valuta än din egen. Avgiften är lägre än vad andra liknande kreditkort har i valutapåslag.

Uttagsavgift för Bank Norwegian

Uttagsavgift är en avgift som en del kreditkort har och som läggs på när du tar ut kontanter med ditt kort. En bra sak med norwegian kreditkort är att de inte har någon uttagsavgift och du kan därmed ta ut kontanter utan att behöva betala den avgiften. Det gäller i vilket land du än befinner dig i, om det så är i Sverige, Europa eller andra delar av världen. Det är ofta en mycket bra förmån eftersom du inte behöver känna dig begränsad att ta ut kontanter på grund av en uttagsavgift.  

Om Bank Norwegian

Bank norwegian är från början ett flygbolag som erbjuder prisvärda flygresor till destinationer runt om i världen. Under 2007 grundade flygbolaget Bank Norwegian och gav även ut norwegian kreditkort. Med kortet kom också flertalet förmåner som användare av norwegian kreditkort kan ta del av. Några av fördelarna som Norwegian kreditkort idag erbjuder är möjlighet till att samla cashpoints som sedan går att byta mot exempelvis flygbiljetter. Flera bra försäkringar ingår även när du betalar din resa med ditt kreditkort från norwegian.  En av de stora fördelarna med kortet är att det inte har någon uttagsavgift vid uttag av kontanter. Sist med inte minst har norwegians kreditkort inte någon årsavgift, du kan med andra ord ta del av alla kortets fördelar utan att det behöver kosta dig någonting.

Bank norwegian kreditkort är för dig som vill ha ett kraftfullt kort med många förmåner utan att behöva betala årsavgift eller andra extra kostnader. Kortet erbjuder såväl bonusprogram, reseförsäkring, fria kontantuttag i sverige och utomlands, och tillgång till rabatter och erbjudanden. Tack vare dessa förmåner som kreditkortet erbjuder gör det kortet till ett användarvänligt kort som är värt att ha med på resan och för användning i din vardag. För att få ett kreditkort från norwegian behöver du vara minst 23 år och vara folkbokförd i sverige samt ha en inkomst.

Bank Norwegian kreditkort

Kortens
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0